54

L’escoleta d’estiu de l’Ajuntament de Son Servera inaugura l’hotel Na Penyal

L’escoleta d’estiu de l’Ajuntament de Son Servera inaugura l’hotel Na Penyal

Els nins i nines de l’escoleta d’estiu de Cala Millor, juntament amb els monitors i director, han viscut l’experiència de posar en marxa l’hotel Na Penyal, a les instal·lacions de l’escola de primària de Na Penyal, on hi han passat un dia complet. Els hostes han gaudit de tots els serveis de l’hotel: menjador, piscina i solàrium, sopar i ball a una animadíssima discoteca, allotjament a habitacions i berenar pel matí. A més, han gaudit de l’animació dels monitors, que varen organitzar una gimcana nocturna, jocs d’aigua i moltes altres activitats.

D’altra banda, per a la darrera setmana, l’escoleta d’estiu de Son Servera ha organitzat una excursió extraordinària a Hidropark del Port d’Alcúdia, i una festa de final d’estiu per al darrer dia. Tot això, a més de les activitats habituals que s’han organitzat durant tot l’estiu.

Una vegada més, des dels serveis educatius hem d’agrair la bona feina de l’equip de directors i monitors, la col·laboració de les famílies dels nins i nines que han assistit durant els dos mesos de la present edició, i també a tots els companys d’altres departaments de l’Ajuntament que han col·laborat amb l’escoleta (biblioteques, teatre, centre jove, brigada, neteja, serveis socials) i a don Pedro per deixar-nos fer els multitallers a l’Església Nova.

Gràcies a tots i fins l’any que ve!

Serveis Educatius Municipals