El proper divendres 17 de juliol tindrà lloc al Museu de Ciències Naturals l’espectacle d’astronomia i música “MIRADES A L’UNIVERS: ELS PLANETES”. Encara hi ha places lliures. Adjuntam el cartell amb més informació per si voleu ajudar a promoure l’esdeveniment!
També vos recordam que encara hi ha unes poques places lliures pels tallers de ciència per a nins del mes de juliol. Adjuntam les dates i temàtiques que es tractaran les properes setmanes per si és del vostre interès. Informació i inscripcions al museu (971634064 o bé educacio@museucienciesnaturals.org)
Del 13 al 17 de juliol: PRODUCTES DE LA TERRA. Estudiarem quins productes s’extreuen de la terra. Farem un petit hort urbà que cuidarem amb molta cura i treballarem el concepte d’agricultura ecològica, hàbits alimentaris, entre d’altres.
Del 20 de juliol al 24: ELS HUMANS TAMBÉ SOM ANIMALS: ANATOMIA, EVOLUCIÓ I CURIOSITATS. Estudiarem l’evolució dels animals fins arribar a l’home. Veurem com aquesta espècie ha colonitzat tota la terra. Estudiarem els animals més estranys que hi ha al planeta. I finalment estudiarem el cos humà, fent especial referència a hàbits saludables.
Del 27 al 31 de juliol: L’UNIVERS: UN ESPAI PER DESCOBRIR. Des de l’univers més proper fins el més llunyà, les estrelles, els planetes i la resta de cossos, del més brillant, al més obscur… Una setmana d’astronomia per a nins.
Del 17 al 21 d’agost: LES AUS: EL MÓN DES DEL CEL. Estudiarem les aus des de molts aspectes diferents: el seu cant, les petjades, les plomes, els tipus de becs, com eren les aus fa milions d’anys, entre d’altres. I ens ajudarà a estudiar totes aquestes coses un amic molt simpàtic: en Rafel, el dodo.
Del 25 al 28 d’agost: TRESORS DE LA MEDITERRÀNIA. La mediterrània i la seva biodiversitat, els perills que l’amenacen, com era fa milions d’anys, per què trobem fòssils marins adalt prop del Puig Major? Aquestes i d’altres qüestions es treballaran aquesta setmana al museu.
informació i inscripcions al museu (971634064 o bé educacio@museucienciesnaturals.org)